Sunday, May 21, 2006

Sorry

Har inte tagit mig tid. Och inte heller idag. Snart dags för hockeyfinal. Men nu kanske det lugnar sig lite på jobbet, har betat av två konfirmationer. Nu är det bara tonårsgrupp, sommarläger och skolavslutning kvar. Och ett läger och en konfirmation, sen blir det semester.

Tänkte bara säga hej och berätta att jag lever.

Vad händer i ditt liv?

3 comments:

Lovisa said...

Jo i mitt liv händer detta: jag går in på mina vänners bloggar och kollar om de uppdaterat. Nu blev jag sugen på kaffe när jag såg bilden på din snygglatte. Själv dricker jag bara fullatte och bryggkaffe på skolan för Ilias bjuder alla som slutar och det gör ju jag. Sedär, detta blev ett långt inlägg som jag lika gärna kunde skrivit i min egen blogg så folk inte behövde gnällla för att jag inte skriver.

Gustaf said...

I mitt liv sitter jag med min snygga fru i vår soffa och småpratar så som man gör en söndagskväll när man känner sig glad och tacksam för en bra dag, men är helt fyiskt utkramad. Äter smågodis och TV:n står på i bakgrunden. SÖndag kväll är för en församlingsknegare vad fredag kväll är för klabbet. TÄnkte klippa mig i morgon.

Joels inlägg om trötthet rymmer en stilistisk stringens som gör att jag kommer att sova gott.

Din vän i förorten / GB

Filip said...

det här var nog min bästa idé att fråga om vad som händer i alla andras liv.

Lovisa: Ilias bryggkaffe är inte fy skam. Säljer han fortfarande cigaretter i lösvikt och har växeln liggandes framme?

Pastorn: Kul att höra att din fru fortfarande är snygg (inget jag har tvivlat på, bör kanske tilläggas). Och kul att du idag jobbar på din egen snygghet genom att gå och klippa dig. Vad ljög du om på gudstjänsten igår då?